Ràdio Rabosa d'Almàssera celebra el 450 programa de musicoteràpia

La ràdio municipal celebra l'arribada al programa número 450 d'emissió de Musicoteràpia i medicina natural, dirigit i presentat per Josep Miquel Moreno Martínez, periodista i musicoterapeuta que col·labora des de fa anys amb aquest mitjà de comunicació municipal.

Amb una inconfusible manera de narrar i d'explicar les coses, el programa comptà amb una invitada d'excepció en aquesta ocasió. Hi ha participat l'alcaldessa de la vila, Laura Roig, que ha fet palesa als oients la seua relació amb la música i la preocupació del consistori per la cultura i per l'augment del benestar social i cultural dels conciutadans.

El periodista Josep Miquel Moreno ha anunciat la seua continuïtat i la del programa en qüestió i ha deixat veure la més important passió substanciada en aquest programa setmanal que porta en antena vora un decenni i que ha aconseguit una gran fidelitat en l'audiència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.