Territori

Vilanova invertirà enguany més de 30.000 euros en projectes de dinamització econòmica i comercial

La Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de serveis 2016, ha concedit ajuts econòmics per un import de 31,25 milions d'euros. Aquestes subvencions, permetran portar a terme més de 4.000 actuacions als ajuntaments de la província.

 

Vilanova del Camí rebrà prop de 114.000 € que es destinaran a diferents accions municipals. Una de les ajudes més importants, 18.000 €, s’invertiran en la dinamització dels polígons dels Plans. En matèria de promoció econòmica, la Diputació de Barcelona també ha concedit una ajuda de prop d’11.000 € per a un projecte singular del sector estratègic del paper i la seva cadena de valor i 4.500 € més per a la dinamització comercial que se sumaran als prop de 2.000 € més que s’han concedit per a accions de foment del comerç local.

 

Una altra de les partides importants, 17.000 €,  s’ha concedit per a projectes d’integració i joventut i 7.000 € més es destinaran a cursos de formació per adults i infants.

 

La Diputació de Barcelona també ha concedit una ajuda de 7.000 € per a activitats esportives dins el programa Viu&Belluga’t i prop de 4.000 més per al programa “tos i totes podem fer esport” amb la finalitat de prevenir l’exclusió social. També s’ha aprovat una ajuda de 2.300 € per a la millora de material  esportiu de fitness, skate i work out.

 

L’ens provincial també ha concedit un ajut econòmic de prop de 8.000 € per al manteniment de les escoles bressols municipals i un altre de 5.000 € que servirà per a l’adquisició de nous aparells de cardioprotecció.

 

Altres projectes que han estat objecte de subvenció són el Rewind Festival, un projecte turístic d’autoguies per descobrir i promocionar el patrimoni local i un programa destinat als animals de  companyia, amb una aportació de 1.000 €, cadascun.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.