Territori

Gabriel Rufián visita les festes de Sant Isidre de Masquefa

El passat divendres 13 de maig, Masquefa va rebre la visita del cap de llista d’Esquerra Republicana a les eleccions estatals del 26 de juny, Gabriel Rufián, en el marc de les festes de Sant Isidre.

 

Rufián, acompanyat pel regidor de Masquefa Xavier Pérez i la regidora d’Igualada i número 6 de la llista per Barcelona a les properes eleccions generals Carolina Telechea, va oferir una xerrada-debat als Jardins del CTC, al Recinte Rogelio Rojo de Masquefa, a les 19.30h del divendres, davant d’un acte que va reunir unes 70 persones.

 

El regidor masquefí Xavier Pérez va presentar l’acte recordant que “mentre a l’estat hem de repetir eleccions perquè no hi ha govern, a Catalunya el tenim gràcies a la tossuderia d’ERC per arribar a acords”; així, va destacar que fins el darrer moment varen treballar per fer possible el mandat del 27-S. Tot seguit, la regidora d’Igualada Carolina Telechea va encoratjar als assistents a seguir defensant a través dels ajuntaments la construcció de la república catalana. Finalment, Gabriel Rufián va explicar com havien estat aquest darrers quatre mesos al Congrés, mantenint la posició d’Esquerra i defensant el vot dels catalans del 27-S; i tot seguit va donar torn obert de preguntes als assistents per debatre. A continuació, i en el marc de les festes de Sant Isidre, el cap de llista republicà va participar dels actes de la Festa Major Petita masquefina, assistint al tradicional Sopar de Faves a la Plaça de l’Estació.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia