Sueca reivindica els seus 50 anys estandarditzant la paella
L'aparició d'una plataforma que busca implantar una altra recepta provoca la reacció del Club de Caps de Cuina
Sueca, a través del seu Concurs Internacional de Paella Valenciana, reivindica el paper de regulació del plat a què fa vora 50 anys que estan entregats. El concurs i la recepta oficial de la Paella Valenciana compta amb l'aval dels centenars de restauradors de tot el món que han participat en les 49 edicions del tradicional Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, bressol de l'arròs.
Fa uns 15 anys, de la mà del Club de Caps de Cuina de la Comunitat Valenciana, i de forma unànime dels seus 40 membres oficials junt amb els membres honorífics, es va procedir a estandarditzar la recepta de la Paella Valenciana utilitzada des de 1961 en totes les edicions del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.
Ara, davant l'aparició d'una plataforma que busca implantar la seua recepta de la paella valenciana, el Club els convida a sumar-se als seus esforços per conservar-ne una recepta original i genuïna.