CCOO recorre el nomenament del nou inspector de la Policia Local de la Vall d'Uixó

El sindicat CCOO ha interposat una recurs contenciós administratiu contra el decret de l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, del PP, pel qual es nomenava el nou inspector de la Policia d'aquesta localitat. El sindicat aprecia que es va cometre una possible «desviació» de poder.

A l'agost, l'alcaldessa, Isabel Bonig, va nomenar inspector un agent de la Policia procedent del municipi d'Alcàsser mitjançant dos decrets realitzats el mateix dia, el primer l'habilitava com a agent de Policia de la Vall d'Uixó en comissió de serveis, i el segon, que es va produir a continuació, com a inspector.

Segons el sindicat l'inspector nomenat «no reuneix els requisits legals que es requereixen per a ocupar aquest càrrec» i que «no serveix al·ludir a circumstàncies excepcionals, de necessitat urgent i inajornable» perquè «es podia haver recorregut a funcionaris del propi ajuntament que si reuneixen els requisits legals del lloc de treball».

Segons l'opinió de CCOO, «s'ha dut a terme una actuació arbitrària per haver adjudicat la plaça basant-se únicament en l'interés de beneficiar una persona en concret i no per l'interés del perfil de la plaça».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.