Societat

La lleidatana ICG dóna la beca en gestió en hostaleria

Un cerimònia al palau de Pedralbes de Barcelona va servir ahir per lliurar els premis ICG a la innovació i la gestió en hostaleria. La beca la patrocina l'empresa lleidatana ICG Software i té com a finalitat fomentar l'emprenedoria, la generació d'idees i el coneixement tecnològic en la formació dels alumnes i futurs professionals del sector de l'hostaleria.

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el president del Grup ICG, Andreu Pi, van presidir el lliurament dels premis, apadrinats pel xef Paco Pérez i la directora de màsters del Basque Culinary Center, Idoia Calleja.

Aitor Minaya Alonso, de l'institut escola d'hoteleria i turisme de Lleida, va endur-se la distinció pel millor treball. El jurat va valorar la seva innovadora proposta de negoci i el domini en l'ús i aplicació de les solucions ICG pel control exhaustiu i la gestió.

El premi és una beca per estudiar un màster en innovació i gestió de restaurants a la facultat de ciències gastronòmiques del Basque Culinary Center, valorada en 8.400 euros.

Els finalistes van ser Carlos Puertas, de l'institut Joan R. Benaprès de Sitges; Mireia Farnós, de l'escola d'hoteleria de Cambrils; Gerard Monge, de l'institut Cavall Bernat de Terrassa; Albert Capdevila, de l'escola d'hoteleria de Lleida, i Alba Figueroa, de l'institut d'hoteleria de Cambrils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia