TEIÀ (Maresme)

Festa major de Sant Martí

Per Sant Martí

Poseu-vos el mocador i pengeu la bandera de Teià als balcons, que la vila enceta al novembre unes festes que destaquen pel seu caràcter popular. Una cinquantena d'actes s'escampen per Teià des d'avui divendres i fins al dia 15. Són clàssics de la participació popular el correfoc, la trobada de gegants, la baixada de vehicles, el concurs de relleno (guisat de pomes farcides amb carn picada), la festa popular, la pedalada, el pregó...

Temps enrere les campanes eren les pregoneres. Avui són dones de Teià les que escampen als quatre vents que és festa major. Aquest any Tanaka Teatre (l'Ariadna Matas i l'Elsa Lluch) serà encarregada d'obrir, avui divendres, unes festes que se celebren coincidint amb la diada de Sant Martí. Després del desig de gaudir de la festa grossa, al pavelló El Cim hi tindrà lloc un concert amb l'orquestra Aigua del Karme! Aquest cap de setmana del programa en destaca, per dissabte, la XV Passejada per Teià: ruta de les capelles, goigs i oratoris, l'homenatge a la vellesa, el correfoc i el ball de festa amb l'orquestra Swing Latino. Per diumenge, hi ha prevista la XXIII Trobada de Gegants.

Del 6 al 15 de novembre. A diversos espais.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.