Societat

Un tauró mossega un banyista a Elx

L'home, de 40 anys, ha sigut traslladat a l'hospital tot i que està fora de perill

La platja alacantina d'Arenals del Sol, a Elx, s'ha tancat al bany aquest divendres durant dues hores per la mossegada que ha patit en una mà un banyista, segons els indicis, per part d'un petit tauró tipus tintorera. Els servei d'emergències que han atès el ferit, de 40 anys, han informat que ha sigut traslladat a l'hospital general de la ciutat perquè li practiquessin punts de sutura. La víctima està, no obstant, fora de perill.

El succés ha passat al voltant de les 11.30 hores, quan l'home es banyava a la platja il·licitana i ha patit la mossegada, que per les seves característiques morfològiques atribueixen a aquest petit esqual.

En saber de l'incident, els serveis de socorrisme han hissat per precaució la bandera vermella per prohibir el bany durant unes dues hores, temps després del qual s'ha donat per normalitzada la situació i s'ha pogut reobrir la platja al bany amb bandera groga per les condicions del mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia