Societat

Projecten un espai polivalent a la zona esportiva de Celrà

Tindrà lavabos i dutxes i una sala per a activitats diverses

S'està construint una pista de pàdel al costat

L'Ajuntament de Celrà impulsa la construcció d'un espai polivalent a la zona esportiva, al costat de les pistes de tennis. Es tractarà d'un edifici baix que en principi es construirà entre les pistes i la calçada del carrer Pins d'en Ros. Es plantejava l'opció de construir-lo al darrere, però la proximitat de la via del tren fa preveure que no sigui la ubicació definitiva. Tindrà lavabos i dutxes, un porxo exterior i una sala per a reunions, trobades i per emmagatzemar material. De moment s'ha adjudicat el projecte a un arquitecte, que ja l'està elaborant a partir de les seves pròpies propostes i de les aportacions de les entitats que n'han de fer ús. La intenció del govern municipal és adjudicar l'obra i iniciar-la abans de final d'any. El pressupost municipal ja té una partida per a aquesta inversió, que es preveu que costarà uns 65.000 euros.

Mentrestant, però, ja s'ha iniciat una altra ampliació de les instal·lacions. Es tracta d'una pista de pàdel de titularitat municipal que s'està construint al costat de les pistes de tennis, amb les quals formarà el complex —i juntament amb la zona de serveis esmentada–. El pressupost de l'obra és de 29.909,20 euros i inclou la pista i els accessos i la connexió amb les pistes de tennis.

Al juny la junta de govern local va adjudicar l'obra. Actualment ja està delimitat el perímetre de la nova pista de pàdel, que serà la primera de què disposarà la zona esportiva municipal. Podria ser que no fos l'única. L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, no descarta que es construeixi una altra pista de pàdel si hi ha demanda per part de les entitats i usuaris. La nova pista serà municipal i està previst que la gestioni el Club de Tennis Celrà.

LES XIFRES

65.000
euros
és l'import del pressupost municipal assignat a la construcció del futur espai polivalent a la zona esportiva.
29.909
euros
és el preu d'adjudicació de la construcció de la primera pista de pàdel municipal que s'està fent.
4
pistes de tennis
hi ha a la zona esportiva de Celrà. Ara s'hi fa una pista de pàdel i podria fer-se-n'hi una altra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia