Societat

Municipal

noves tecnologies

L'Ajuntament de Malgrat estrena aplicació mòbil

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha estrenat una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils i tauletes. Un servei que permetrà als usuaris que se l'instal·lin saber què es fa aquell dia, consultar les notícies locals i tenir accés, entre altres, a un apartat amb adreces i telèfons de restaurants o llocs per allotjar-se. L'aplicació s'ha posat en marxa coincidint amb la festa major de Sant Roc, amb un apartat amb tota l'agenda d'actes festius. L'Ajuntament té previst incloure-hi d'aquí a poc temps una secció per avisar d'incidències a la via pública, que també permetrà que els ciutadans puguin comunicar queixes i fer suggeriments. L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader (PSC), explica que aquesta nova eina neix amb la voluntat de facilitar l'accés a la informació i a l'actualitat. “És una aplicació que engloba tot el que es pot trobar al municipi”, hi afegeix Mercader, que confia que sigui un servei útil també per als visitants de fora que volen conèixer el municipi.

En una altra aposta per les noves tecnologies, l'Ajuntament ha instal·lat tres grans pantalles tàctils al carrer que han de servir perquè els veïns també hi trobin continguts interactius. Els dispositius estan situat al carrer del Carme, al carrer Girona amb l'avinguda Mediterrània i al costat de l'oficina de turisme, a la plaça de l'Àncora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia