Festes populars i fires

SANT JULIÀ DE VILATORTA (Osona)

Aplec Caramellaire

Més activa i participativa

Cada any per aquestes dates, la vila viu un fenomen de voluntat col·lectiva des de fa més de 400 anys: les Caramelles del Roser. En aquesta edició s'ha canviat el model de trobada per donar-li una nova dimensió, amb menys colles però amb més presència i participació més activa, amb cantades pel nucli antic i a la plaça Major, i acabant amb un dinar de germanor. S'han escollir quatre colles a més de les caramelles del Roser i la coral Cants i Rialles. Així, doncs, en l'aplec d'enguany hi participaran la Veu de Voltregà (guanyadora de la primera edició del concurs), la Colla de Caramelles de Sant Climent de Llobregat, l'Alzinar de Masquefa i una quarta colla per confirmar.

L'aplec comença a les 9 del matí amb la trobada de colles i xocolatada. A les 10.30 es fa el Tomb Caramellaire pels carrers, es continua amb l'actuació de totes les colles a la plaça major i s'acaba amb un dinar de germanor amb actuacions improvisades i el comiat al pavelló municipal.

15 d'abril. Tot el dia. Pel nucli antic i plaça major. 93 812 21 79.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.