Societat

Morella presenta les Jornades de la Solidaritat 2012

La principal novetat d'esta edició és la participació de l'alumnat del col·legi Mare de Déu de Vallivana

La regidora de benestar social, Malú Blasco, i la professora del col·legi Mare de Déu de Vallivana, Isabel Bernat, han presentat les Jornades de la Solidaritat 2012. Es tracta d'una setmana dedicada a la conscienciació amb la situació que es viu en països subdesenvolupats. Per a tal efecte s'han programat conferències, paradetes solidàries, recollides de roba o projeccions de documentals i pel·lícules. La principal novetat respecte a anys anteriors és que els alumnes del centre educatiu de primària participaran en les mateixes a l'haver organitzat distintes activitats.

Les Jornades de la Solidaritat 2012 comencen amb la projecció del documental “La Marxa” i una xarrada-col·loqui amb Carlos Sangüesa. El diumenge, la ONG Delwende muntarà la seua tradicional parada solidària en el carrer Blasc d'Alagó i, a la vesprada, s'ha programat la pel·lícula “Katmandu”, al Teatre Municipal. El dimarts 15 de maig serà la Creu Roja la que realitze una xarrada sobre cooperació internacional i durant la setmana que ve, Assemblea de Cooperació per la Paz també emetrà el documental “Somiadores”. Des del dia 14 al 18, també es realitzarà l'habitual recollida de roba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.