Societat

gastronomia

Allioli amb caqui, el més original a Creixell

Un alli­oli fet amb caqui va ser pre­miat ahir com al més ori­gi­nal del con­curs inter­na­ci­o­nal de Crei­xell, a Bor­rassà. La dot­zena de par­ti­ci­pants van tenir mitja hora per fer el seu alli­oli, i un jurat for­mat per diver­ses per­so­na­li­tats, entre les quals la cui­nera àvia Remei i Joan Roca, del Celler de Can Roca, van pre­miar els més bons, el més ori­gi­nal i el més sur­re­a­lista. També es va pre­miar qui en va fer més en els trenta minuts de què es dis­po­sava. El gua­nya­dor en va fer set qui­los i mig. També hi va haver cate­go­ria infan­til, amb una desena de par­ti­ci­pants. Abans del con­curs es va lliu­rar el premi Mà de Mor­ter d'Or, que va cor­res­pon­dre a Joan Roca. També es va pre­sen­tar el pa de la Tra­mun­tana Mari­datge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.