Societat

Dos banyistes de 76 i 77 s'ofeguen a la platja

Els accidents han tingut lloc aquest matí a Cunit i a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, respectivament

Efectius del SEM han intentat reanimar els dos homes sense èxit

Dos homes d'edat avançada anys han mort ofegats aquest dijous a les platges de Cunit (Baix Penedès) i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil (DGPC). En tots dos casos el 112 ha rebut l'avís poc abans de les 11 del matí.

A Cunit, un home de 76 anys i nacionalitat espanyola s'ha marejat dins l'aigua i ha quedat inconscient. Un altre banyista l'ha tret de l'aigua i ha donat l'avís. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han intenta reanimar sense èxit. Fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat 3 unitats del SEM, 3 dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Cunit.

En el cas de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'accident ha tingut lloc a la platja de l'Arenal, a la zona de l'hotel Vistamar. Un banyista ha vist un home surava a la superfície de l'aigua. Els socorristes de la platja han començat a practicar-li maniobres de reanimació cardio-respiratòries fins que ha arribat el SEM, que les ha continuat poder fer res per salvar-li la vida. Un ambulància i un helicòpter medicalitzat s'han traslladat fins a la zona, així com efectius dels Mossos i de la Policia Local. El mort és un home de nacionalitat espanyola de 77 anys.

Davant dels fets, Protecció Civil demana prudència a la mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.