Societat

Un mort i dos ferits, un de greu, en l'accident d'un vehicle a l'A-2 a Igualada

El sinistre ha obligat a tallar la via en sentit Barcelona

A la C-63 l'accident entre un ciclomotor i un vianant ha provocat dos ferits molts greus

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides, una de caràcter greu i una altra de lleu, en un accident que s'ha produït a l'A-2 a Igualada. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, un vehicle ha topat contra la tanca de seguretat i ha bolcat. Com a resultat de l'accident una persona ha mort. Una altra persona ha patit ferides greus i ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat del SEM a l'Hospital de Bellvitge. Un tercer ocupant del vehicle ha patit ferides de caràcter lleu i l'han evacuat en ambulància a l'Hospital d'Igualada. L'accident ha obligat a tallar l'autovia en sentit Barcelona durant unes hores entre els quilòmetres 550 i 548 i s'han fet desviaments senyalitzats per Òdena.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 10:48 hores. Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha bolcat i els seus tres ocupants han quedat atrapats. En l'accident hi ha participat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Ferits molt greus


D'altra banda, també hi ha hagut un accident entre un ciclomotor i un vianant a la carretera C-63 al seu pas per Lloret de Mar (Selva), en què els dos implicats han quedat ferits molts greus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els fets han passat cap a les 12h del migdia quan l'avançament d'un turisme ha desestabilitzat el ciclomotor que, posteriorment, ha atropellat un vianant. El tram de carretera tallat va entre els quilòmetres 3,5 i 4 i provoca retencions. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat en helicòpter el conductor del ciclomotor a l'Hospital Josep Trueta de Girona mentre que al vianant l'han portat en ambulància al mateix centre hospitalari.

Gairebé a la mateixa hora, una motocicleta i una camió han topat al Papiol (Baix Llobregat), a l'AP-7. Aquest accident ha obligat a tallar un carril en sentit Girona durant una estona. El motorista ha estat traslladat a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Amb les primeres informacions, el SCT no ha pogut informar de la consideració de les seves ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.