Societat

El turisme d'Ontinyent prové majoritàriament del País Valencià

La regidoria de Turisme organitza tres rutes turístiques pel barri medieval amb la festa com a epicentre

El conjunt de les comarques valencianes és l'origen de la majoria de visitants que han acudit a Ontinyent durant el mes d'agost, coincidint amb els actes centrals de les festes de Moros i Cristians.

Les dades replegades per l'Oficina de Turisme d'Ontinyent en base a les visites també donen Catalunya i Múrcia com les següents demarcacions en xifra de visites rebudes.

Una de les opcions que han tingut al seu abast veïns i visitants durant aquestes setmanes ha estat la de les tres rutes turístiques, que han tingut com a nucli temàtic la festa i que han recorregut el barri medieval de la Vila, el Museu arqueològic, el Mercat Medieval i el Palau de la Vila. Aquesta ruta continua en setembre, partint sempre des de l'Oficina de Turisme a les 11 del matí, prèvia inscripció en l'activitat.

Cal recordar que durant el mesos de juliol i agost s'han continuat oferint les rutes guiades del programa “La Ruta del Diumenge”, sent la de major èxit durant els mesos d'estiu la Ruta Paisatgística, que inclou “trekking” aquàtic pel riu Clariano, i a la qual han participat més de 140 persones a les 6 edicions que s'han realitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.