Educació

La Facultat d'Economia aprova oferir en Ontinyent el grau d'Administració i Direcció d'Empreses

El Degà Vicent Soler ja va avançar en maig a l'Alcalde d'Ontinyent la intenció d'implantar els nous estudis en el curs 2013/2014

Jorge Rodríguez destaca que la nova titulació corrobora el compromís de l'equip rectoral en potenciar el Campus d'Ontinyent

La Junta de la Facultat d'Economia de la Universitat de València ha acordat aquest divendres que l'extensió universitària d'Ontinyent oferirà el grau d'Administració i Direcció d'Empreses a partir del curs 2013-2014.

La proposta ha estat defensada pel degà Vicent Soler i el delegat de la Universitat a Ontinyent Josep Pla amb l'aval de l'alcalde de la vila, Jorge Rodríguez. La proposta s'ha aprovat aquest matí, després d'un debat en què s'ha tractat la possibilitat d'implantar el grau formatiu d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) en substitució de l'actual de Finances i Comptabilitat, aprovant-se la decisió amb 26 vots a favor, 6 en contra i 3 abstencions, segons han informat fonts universitàries.

Després de la petició inicial del Govern d'Ontinyent, el mes de maig passat, el degà de la Facultat, Vicent Soler, ja va anunciar la voluntat d'implantar aquest grau formatiu d'ADE durant una visita a la ciutat en la què es va reunir amb l'Alcalde. Aquest, ha mostrat la seua satisfacció per l'arribada a la ciutat d'una titulació “amb molt de futur i molta demandada”, com demostra un recent estudi realitzat per la Fundació Campus Ontinyent al respecte.

La Vall d'Albaida entre 500 estudiants de cicles superiors i batxillerats, situaven esta titulació com una de les dues carreres més demandades juntament amb Mestre d'Educació Infantil.

En la decisió d'implantar ADE a Ontinyent ha tingut gran incidència la implicació de la fundació campus Ontinyent que una vegada va ser reflotada fa un any pels actuals patrons, compta amb recursos suficients per incentivar la implantació del nou grau a Ontinyent, i així competir en igualtat de condicions amb altres espais universitaris com Alcoi o Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.