Societat

BAIX EMPORDÀ

Cinc sessions més de l'“Avui cuino jo...”, a l'aula

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà programa un altre cicle del taller “Avui cuino jo...” amb la participació dels xefs del col·lectiu La Cuina de l'Empordanet. El 25 d'aquest mes serà el moment de Jordi Garrido, del Mas de Torrent; el 8 de novembre, el de Quim Casellas, del Casamar; el 22, el de Toni Izquierdo, del Mas dels Arcs; el 13 de desembre, el de Jordi Sabadí, del Roser 2, i el 27, el de Lluís Ferrés, de l'Hotel Aiguablava.

J.P.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
canvi climàtic

‘Beryl’ es degrada a tempesta tropical sobre Yucatán i amenaça a Texas

barcelona

Tres milions d’euros per rehabilitar i dinamitzar la Masia Freixa

Terrassa
canvi climàtic

‘Beryl’ avança en terra com a huracà de categoria 1 sobre Yucatán

barcelona
sanitat

L’agència del càncer de l’OMS avalua el talc com a “probablement cancerigen”

barcelona

La Val d’Aran, declarada reserva de la biosfera per la Unesco

Vielha
societat

La Coordinadora Antimonàrquica fa una crida a la manifestació del dia 10 a Lloret

lloret de mar

Comença la construcció del nou CAP de l’Arboç, que costarà 6 milions

L'Arboç
sanitat

Els hospitals tramiten ja les baixes per parts i cirurgia ambulatòria

barcelona
societat

Denuncien males condicions laborals del Consell de l’Alt Empordà

figueres