Societat

meteorologia

El fort vent provocarà avui un viu descens de les temperatures

Protecció Civil va emetre ahir un comunicat d'alerta en vista del descens de temperatures que es registrarà avui derivat de la irrupció de vent del nord. A l'Empordà i a les Terres de l'Ebre s'espera que hi hagi cops de fins a 12 quilòmetres per hora, fet pel qual es recomana tenir una prudència extrema.

L'entrada d'aquest vent ja es va deixar sentir ahir de manera important, i bona mostra d'això és el rescat de dos practicants de windsurf que es va haver de fer a Sant Pere Pescador (Alt Empordà). Havien sortit a navegar però el fort vent els impedia tornar a la platja, fet que va obligar a activar els equips de salvament. El vaixell de Foment els va localitzar a prop de Sant Martí d'Empúries i a tres-cents metres de la costa.

Aquesta situació de complexitat al mar serà avui més acusada. Pel que fa al termòmetre, tant avui com demà el fred serà molt evident i dimarts començarà una tímida recuperació a l'alça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.