Urbanisme

URBANISME

Tres mesos d’obres per refer la passarel·la de les Fonts de Terrassa

A partir d’aquest dilluns i durant tres mesos es faran treballs per rehabilitar la passarel·la d’accés a l’estació de FGC que comunica el barri de les Fonts amb l’estació de la línia Barcelona-Terrassa creuant per sobre la riera de Rubí. L’obra forma part de paquet d’actuacions que es financen a través dels fons europeus Next Generation 2. A la passera, que es va dissenyar el 1999 i té un total de 90 metres de llargada, s’hi van detectar problemes de conservació i durabilitat de l’estructura, per l’oxidació de l’estructura metàl·lica. En els últims temps també s’havien produït caigudes d’usuaris per relliscades, produïdes per la humitat i el paviment de fusta existent.

L’actuació preveu col·locar un nou paviment antilliscant de Fibratramex amb micromalla de seguretat. A més es farà una neteja i protecció de l’estructura existent, ja que les piles i els estreps tenen grafits, molsa i humitats. Primer es començarà per la rehabilitació e la part superior de l’estructura i després es retirarà el fustam, els perfils malmesos per l’oxidació i es reformarà la part inferior de l’estructura i, finalment es reposarà el paviment. El cost de l’obra puja a 239.977 euros i mentre durin els treballs l’accés a l’estació es farà pel pont de carrer Mossèn Perramón.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i la regidora d’Obra Pública, Montse Alba; acompanyats del president de l’Associació de Propietaris i veïns de les Fonts, Francisco Contreras; i altres membres de l’entitat, van visitar la passera la setmana passada i també els treballs que s’està executant al carrer del Vent i que està previst que finalitzin aquest proper mes de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

Nova detenció d’una dona per la mort violenta d’un home

barcelona

Comencen les restriccions d’accés al Cap de Creus des de Roses

ROSES

Els 40 anys de l’EOI de Girona: del VHS a la semipresencialitat

Girona
Joan Torra
Rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP)

“Nosaltres pensem Déu des de la societat catalana, un goig i un repte”

Barcelona
La monarquia
Lluís Simon

‘¿Qué pone en tu DNI?’

Estat espanyol

Les monges de Belorado ratifiquen la sortida de l’església

Barcelona
Trànsit

21 km de cua a l’AP-7 entre Llinars i Santa Perpètua en l’operació sortida

Aràbia Saudita

La calor extrema provoca més d’un miler de morts en la peregrinació a la Meca

Barcelona
economia

L’Audiència Nacional investiga si Naturgy va alterar els preus durant pandèmia

barcelona