Urbanisme

Constantí aprova el projecte inicial per construir el nou auditori

Costarà gairebé 5 milions d’euros i també serà un centre cultural polivalent

El ple de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat inicialment el projecte d’execució del Centre Cultural Polivalent – Teatre Auditori. Es tracta d’una de les inversions més importants previstes per al període 2024-2030, amb un pressupost general d’execució que supera els 4,8 milions d’euros. En la votació al ple municipal, la proposta ha rebut el suport del PSC i ERC i l’abstenció de Vox.

El projecte del nou auditori es planteja des d’un concepte polivalent, de manera que també es podrà utilitzar per a diferents usos culturals més enllà de les representacions, espectacles i conferències pròpies d’aquesta mena d’espais. Per exemple, el vestíbul principal serà una superfície de 334 m² on es podran organitzar esdeveniments diversos com exposicions, presentacions i trobades culturals o gastronòmiques. A més, el projecte reservarà sales per a associacions municipals i també tindrà un espai per ubicar-hi les instal·lacions de l’escola de música.

Per tal que el futur auditori esdevingui una realitat tangible, el següent pas administratiu serà l’aprovació definitiva del projecte i posteriorment s’haurà de licitar l’obra.

L’edifici, amb quatre façanes, constarà d’una planta baixa de 1.690 m² i una primera planta una mica més petita, de 994. La sala d’actes principal de l’auditori, per la seva part, tindrà capacitat per a 492 espectadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.