Societat

La sort d'“El Niño” aplega també a Banyeres

Dues veïnes de Banyeres de Mariola s'han vist agraciades en el dia de Reis amb un dècim del número 46.674

Banyeres s'ha vist esguitada per la loto dels Reis amb el segon premi del primer sorteig extraordinari de l'any 2013 i amb el que els ha correspost la quantitat de 100.000 euros a dues veïnes d ela vila.

Encarnación, una de les agraciades per la deessa Fortuna, ha explicat al mitjans de comunicació que l'adquisició del número 46.674 la van realitzar a última hora del 5 de gener després que en el sopar de la Nit de Cap d'Any un home els diguera que enguany “El Niño” acabaria en 74, pel que van decidir comprar de forma telemàtica un número a l'atzar amb aquesta terminació en un punt de venda de loteries d'aquesta localitat sense importar-los els tres números anteriors a la desena premiada.

«Ara, quan veja a este home me'l menjaré a besades i m'és igual el que pensen la seua dona i el meu marit», ha comentat l'agraciada entre rialles, qui ha celebrat en un pub de la localitat entre familiars i amics la benvinguda «d'aquests diners meravellosos».

Alguns col·lectius locals com la Confraria de La Malena, les filaes de Marrocs, Estudiants i Moros Vells o el Club de Triatló també s'han vists agraciats amb alguns premis menors i reintegraments.

El segon premi del sorteig extraordinari de “El Niño”, el 46.674, dotat amb milió d'euros per sèrie, a banda de recaure a Banyeres, ha estat venut en diferents localitats de Mallorca com Palma i Cala Ratjada, així com a Albacete, Almeria, Guareña (Badajoz), Badalona (Barcelona), Torrelavega (Cantàbria), Azuqueca de Hernares (Guadalajara), San Emiliano (León), Madrid, Murcia. Valladolid i Lugo.

Per la seua banda, el número 30.875 ha estat agraciat amb la «Grossa» de “El Niño”, dotat amb dos milions d'euros per sèrie, ha estat venut Alacant, León, Madrid, Murcia i Tenerife.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.