Societat

Cues de més de 10 quilòmetres a la C-16 i l'A-2 en sentit Barcelona

L'avaria d'un vehicle provoca sis quilòmetres de retencions a l'AP-7 a Gelida

Aturades de cinc quilòmetres a la C-59 a Montcada i Reixac

L'operació tornada del cap de setmana ha registrat aquest diumenge a la tarda fins a 12 quilòmetres d'aturades a la C-16, entre Bagà i la Nou de Berguedà en sentit Barcelona, i fins a 11 quilòmetres de retencions a l'A-2 a Pallejà també en sentit Barcelona. A l'AP-7 s'han generat sis quilòmetres de retencions a Gelida en direcció Barcelona a causa de l'avaria d'un vehicle que ha obligat a tallar un carril, que ja ha estat retirat. A banda, a la C-58 s'han format cues de cinc quilòmetres a Montcada i Reixac cap a Barcelona. Aquest cap de setmana no s'ha hagut de lamentar cap accident mortal a les carreteres i autopistes catalanes.

Aquest diumenge a la tarda hi ha hagut altres problemes viaris. La N-260 a la Seu d'Urgell s'ha hagut de tallar a causa d'una manifestació des de les 17:20 h fins a les 17:40h. La C-17 ha registrat dos quilòmetres de retencions en sentit sud i la C-32 dos més a Viladecans en sentit Barcelona. A la B-20 hi ha hagut un quilòmetre de cues a Santa Coloma de Gramenet en sentit Trinitat, i un altre a la C-55 a Sant Vicenç de Castellet en direcció Abrera. Finalment, l'N-II ha acollit una nova protesta veïnal a Bàscara per rebutjar la mortalitat d'aquesta carretera i demanar que no hi passin camions. El tall ha obligat a fer desviaments per la sortida 4 i 5 de l'AP-7.

Aquest matí s'ha hagut de tallar la sortida de Gavà de la C-31 i la de Gavà-Centre, de la C-32 en sentit sud, a causa de la celebració de la XVIII Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà. A més, a la C-32 a Alella s'han format uns 2,5 quilòmetres de retencions en sentit Barcelona a conseqüència d'un accident amb un turisme implicat, que ha obligat a tallar un carril en sentit sud. A la C-245 al seu pas per Sant Boi de Llobregat hi ha hagut un xoc per encalç entre dos vehicles que ha provocat el tall d'un carril en direcció Castelldefels i 1 km d'aturades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.