Educació

Tancament al CEIP Alfonso Iniesta de Banyeres per les retallades

Hui dilluns 29 d'abril lliuraran més de 1.300 signatures de protesta a la conselleria d'Educació

La comunitat educativa del CEIP Alfonso Iniesta de Banyeres de Mariola va realitzar en el migdia de divendres un tancament al centre protagonitzat per pares, mares, mestres i alumnes des de les 12.30 a les 15 hores en el que han intervingut un centenar de persones com a protesta per les noves retallades que la Conselleria d'Educació pensa aplicar el proper curs, aspecte que «ja ha suposat la supressió de 8 mestres en menys d'un any al mateix centre», segons s'indica en una nota de premsa.

A més d'aquesta acció, s'ha previst per al dilluns 29 d'abril, que una representació del centre lliurarà a la consellera Mª José Català les més de 1.300 signatures recollides a tota la població en protesta per les supressions.

L'objectiu de la protesta és mantenir la qualitat educativa, malgrat el gran retall en els llocs de treball docent que una vegada més pensa efectuar la Conselleria d'Educació, pel que amb accions com aquestes es denuncien «els greus ajustos a l'escola pública i de qualitat amb els quals, un centre amb més de 500 alumnes ha rebut la supressió de mestres tutors, així com d'especialistes d'atenció a les necessitats educatives especials. Mitjançant la massificació de les aules, minvant les plantilles docents i reduint l'atenció a les necessitats educatives especials, l'escola es queda desprovista dels recursos humans necessaris».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.