Educació

Protesta del CEIP Alfonso Iniesta de Banyeres davant la Conselleria d'Educació

La reivindicació pública s'ha fet per a dir no a la supressió dels huit mestres que ha patit el centre

Dilluns 29 d'abril, una representació de pares i mares del CEIP Alfonso Iniesta de Banyeres de Mariola s'ha desplaçat a València per realitzar una protesta davant de la Conselleria d'Educació. La reivindicació pública s'ha fet per a dir no a la supressió dels huit mestres que ha patit el centre.

A banda d'aquesta acció, l'AMPA del col·legi ha aprofitat per a presentar davant del registre les més de 1.700 firmes arreplegades a la població. També ha quedat registrada la carta personal que els alumnes del centre han escrit adreçada a la consellera d'Educació, M. José Català, per a demanar-li la restitució dels mestres suprimits i convidar-la a visitar el centre per a conéixer de prop la realitat del col·legi.

El divendres 26 d'abril, al voltant d'un centenar de persones, entre pares, alumnes i mestres, van dur a terme una tancada a les instal·lacions del centre públic. La comunitat educativa del CEIP Alfonso Iniesta no descarta repetir aquesta acció setmanalment fins que la Conselleria restituïsca els mestres tutors i especialistes d'atenció a necessitats educatives especials que ha suprimit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.