Educació

Més de 500 signatures demanen la rebaixa de taxes del Conservatori Municipal de Banyeres

Han estat presentades personalment a l'alcalde de la vila per visualitzar el malestar existent al poble

L'AMPA del Conservatori de Banyeres ha arreplegat 504 signatures, acompanyades amb el DNI de persones majors d'edat i residents a la població, contra la pujada de taxes en aquesta institució que va ser aprovada en un plenari municipal a finals de l'any passat.

Les firmes han sigut presentades personalment a l'alcalde Toni Belda amb la finalitat d'oficialitzar el malestar existent en aquest col·lectiu.

Segons han comentat membres del AMPA, el primer edil els va comentar que se'ls donaria registre d'entrada i que ja se'ls contestaria per escrit, afegint que es tracta d'un servei municipal que és deficitari per a l'Ajuntament. Front la primera valoració de l'alcalde, l'AMPA considera que «l'educació no s'ha d'equiparar com el balanç d'una empresa». A més, a l'alcalde se li van oferir possibles solucions en termes semblants a què «les classes de solfeig que impartix La Nova, passen també al Conservatori i que depenguen de l'Ajuntament, la qual cosa abaratiria el servei».

Finalment, afigen que «504 firmes constitueixen més d'una tercera part de les famílies del poble, però sembla ser que açò no és suficient» quan se'ls comenta que, fins i tot, poden ser relativament fàcils d'arreplegar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.