Societat

El nadó xinès atrapat a les canonades es troba sa i estalvi

La dóna de 22 anys que va alertar els serveis d'emergència sobre els plors d'un nadó dins les canonades del bany és la mare

El nounat va caure pel forat del vàter després que la seva mare s'ajupís per donar a llum

La dóna de 22 anys que va alertar els serveis d'emergència sobre els plors d'un nadó dins les canonades del bany és la mare del nadó que hi va quedar atrapat. I és que, segons relaten diverses agències locals, la jove va confessar quan va veure com els bombers tallaven la canonada per treure el nounat.

Les primeres informacions que han transcendit indiquen que el nadó va caure pel forat del vàter després que la seva mare s'ajupís per donar a llum i entregar el nen adopció. La noia ha explicat que no tenia diners per a un avortament i que arribat el moment aquella li va semblar la millor opció per al nen. No obstant, el petit li va relliscar al sortir i va caure pel forat.

El nounat, que pesa 2,8 quilograms, tenia una freqüència cardíaca baixa i algunes cremades lleus al cap i les extremitats. En el moment del rescat encara portava la placenta unida.

A la Xina, els embarassos no desitjats han anat en augment últimament degut a la falta d'educació sexual i una actitud cada cop més laxa vers el sexe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.