Societat

Elna celebra el centenari d' Elisabeth Eidenbenz

L'homenatge a la fundadora de la Maternitat Suïssa d'Elna tindrà lloc aquest dissabte

Aquest dissabte 15 de juny, la Vila d'Elna i el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya commemoren el centenari del naixement d'Elisabeth Eidenbenz . Hi col·laboren l'Associació de Descendents i Amics de la Maternitat d'Elna - DAME (França i Catalunya).

La diada tindrà lloc a la Maternitat Suïssa d'Elna i començarà les 11h amb l'interpretació de la cançó de la Maternitat, Després de l'inauguració amb ofrena floral i una interpretació musical a càrrec de Joël Pons s'obrirà la visita de l'exposició Suport a les dones i els nens víctimes de la guerra seguida de la presentació del còmic Exili, de Salvador Pujol, Miquel Piera i Juan Kalvellido

Un dinar de germanor, amb reserva obligatòria, tindrà lloc a les 13h al jardí de la Maternitat

A la tarda, a 16h, Lluís Exposito, historiador, donarà la conferència Connexió Burjassot seguida per La colònia de Sigean i l'ajuda suïssa a França per Maria Ojuel, historiadora, i Michel Muéchavy, advocat honorari del Col·legi de París.

Deprés d'un refrigeri ofert per l'Associació DAME a 19h30, la diada s'acabarà amb l'espectacle ofert per la vila d'Elna: Passagères, per Bernadète Bidaude.ç

Contacte: [email protected]



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.