Reportatge

La recepta

Un combinat molt refrescant

TSETSE, bar musical i restaurant de Torelló, ens proposa el seu genuí suc de síndria amb ginebra

Un dels bars musi­cals d'Osona amb més solera és el TseTse de Torelló. Va obrir fa 27 anys al car­rer del Pont i dues dècades després es va tras­lla­dar a la plaça Vella, on actu­al­ment també ofe­reix ser­vei de res­tau­rant (esmor­zars, dinars i sopars). La seva carta de begu­des inclou des d'una perola de 6 o 12 quin­tos i cer­ve­ses d'impor­tació fins a copes de licors (rata­fia Moliné, licor de poniol, Bai­leys fre­pat...) i com­bi­nats. Entre aquests últims, un d'ori­gi­nal seu, nou de l'hivern pas­sat: el suc de síndria amb gine­bra, “una beguda refres­cant que fun­ci­ona molt bé”, segons Manel Hinojo, pro­pi­e­tari del TseTse.

a.a.

Recepta: combinat de suc de síndria amb ginebra
Bar musical i restaurant TseTse. Plaça Vella, 3. Torelló.
INGREDIENTS:
una part de ginebra, tres parts de suc de síndria, un raig de Cointreau, gel pilé i un tall de llima.
El bar musical i restaurant TseTse està situat al nucli antic de Torelló (Osona). Disposa d'una terrassa per al bar (a la plaça Vella) i una altra a la part posterior destinada al restaurant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.