Escapades

La recepta

Combinacions que funcionen

CAN RIMBLAS convida a gaudir d'un plat català de sempre, la botifarra a la brasa amb seques, però amb un toc afruitat deliciós

A Can Rim­blas s'hi arriba quan un té gana i vol men­jar un àpat con­tun­dent i cone­gut, de típica cuina cata­lana. Els seus pro­pi­e­ta­ris no esca­ti­men en els plats i ofe­rei­xen la gas­tro­no­mia de l'àvia com­bi­nada amb algun toc dife­rent que aporta noves sen­sa­ci­ons al plat i obre el pala­dar i l'estómac dels més exi­gents. Un exem­ple? La boti­farra de madui­xes feta amb aquest fruit tan cone­gut del Maresme. Els les ser­veix la car­nis­se­ria i xar­cu­te­ria Mar­tri de Sant Cebrià de Vallalta, que incor­pora a les seves boti­far­res arte­sa­nals pro­duc­tes com ara el foie, les gam­be­tes amb all i juli­vert, la sam­faina, els calçots i el cava.

t.m.

Recepta: Botifarra de maduixa amb seques.
Restaurant Can Rimblas. Veïnat Rimblas, 4 Canyamars (Dosrius)
INGREDIENTS:
Botifarra de maduixes (maduixes del Maresme, panxeta i magre de porc, sal i pebre) i acompanyament
El restaurant Can Rimblas està situat en una antiga masia al veïnat de Canyamars, a tocar de Dosrius (Maresme), i és molt popular entre la gent que vol disfrutar de la cuina catalana


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.