Societat

La recepta

Amb un toc d'Anís del Mono

EL BACALLÀ és el protagonista d'aquesta recepta del restaurant Hirus que inclou també el licor més tradicional que es fabrica a Badalona

La gas­tro­no­mia tra­di­ci­o­nal cata­lana és plena de recep­tes de bacallà. La que pro­posa aquest res­tau­rant del cen­tre de Bada­lona espe­ci­a­lit­zat en cuina de mer­cat inclou el des­til·lat més cone­gut de la ciu­tat, l'Anís del Mono, que afe­geix el seu sabor carac­terístic a un plat de bacallà gra­ti­nat amb sofre­git i pata­tes, que forma part del recep­tari edi­tat aquest any pel col·lec­tiu For­qui­lla Bada­lona. Es tracta d'una ini­ci­a­tiva d'un grup de pro­pi­e­ta­ris de res­tau­rants de la ciu­tat que tenen per objec­tiu pro­mo­ci­o­nar l'oferta gas­tronòmica i con­ver­tir-la en un dels seus atrac­tius turístics.

marta Mem­bri­ves

Recepta: Bacallà a la badalonina
Restaurant Hirus. Plaça Assemblea de Catalunya, 5. Badalona
INGREDIENTS:
Lloms de bacallà, patates, cebes, alls, pebrot vermell, pa fregit, tomàquets, llorer, oli, pebre blanc, sal i Anís del Mono sec
El restaurant Hirus està situat al rovell de l'ou de Badalona, a tocar del museu de la ciutat i del seu extens llegat arqueològic d'època romana, que val la pena descobrir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.