Societat

La recepta

Rostit al balcó de Girona

EL RESTAURANT CAN JOAN D'ADRI ofereix un menjar complet a la cassola fins al setembre

El res­tau­rant Can Joan d'Adri, a Canet d'Adri (Gironès), ofe­reix un com­plet ros­tit de festa major. La festa del nucli d'Adri va tenir lloc diu­menge, però fins a mit­jan setem­bre el local ofe­reix el ros­tit de festa. El plat, a la cas­sola, és molt fàcil, segons explica la cui­nera, Anna Mas­sot. S'ha de tenir en compte –explica– que les boti­far­res neces­si­ten menys cocció i que l'ànec es cou en una cas­sola a part amb llo­rer i durant tres hores. El ros­tit es pot fer al forn tapant-lo amb paper d'alu­mini. Les Car­bo­ne­res ofe­rei­xen la ruta als seus nou res­tau­rants i redes­co­brir “els millors racons del balcó de Girona”.

j. fer­rer

ROSTIT DE FESTA MAJOR
Can Joan d'Adri. Veïnat d'Adri (Canet d'Adri)
INGREDIENTS (per a 8 persones):
2 cabeces d'alls, 8 cebes de Figueres, oli, greix de porc, 2 fulles de llorer, 1 clau (espècia), un raig de conyac, 8 botifarres i un ànec, un pollastre i un conill, tallats en 8 parts.
Can Joan d'Adri és un dels nou restaurants del col·lectiu de la Cuina de les Carboneres, a la vall de Llémena (Gironès). El col·lectiu té compte propi al Facebook.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.