Societat
La recepta
Rostit al balcó de Girona
EL RESTAURANT CAN JOAN D'ADRI ofereix un menjar complet a la cassola fins al setembre
El restaurant Can Joan d'Adri, a Canet d'Adri (Gironès), ofereix un complet rostit de festa major. La festa del nucli d'Adri va tenir lloc diumenge, però fins a mitjan setembre el local ofereix el rostit de festa. El plat, a la cassola, és molt fàcil, segons explica la cuinera, Anna Massot. S'ha de tenir en compte –explica– que les botifarres necessiten menys cocció i que l'ànec es cou en una cassola a part amb llorer i durant tres hores. El rostit es pot fer al forn tapant-lo amb paper d'alumini. Les Carboneres ofereixen la ruta als seus nou restaurants i redescobrir “els millors racons del balcó de Girona”.
j. ferrer
ROSTIT DE FESTA MAJOR
Can Joan d'Adri. Veïnat d'Adri (Canet d'Adri)
INGREDIENTS (per a 8 persones):
2 cabeces d'alls, 8 cebes de Figueres, oli, greix de porc, 2 fulles de llorer, 1 clau (espècia), un raig de conyac, 8 botifarres i un ànec, un pollastre i un conill, tallats en 8 parts.
Can Joan d'Adri és un dels nou restaurants del col·lectiu de la Cuina de les Carboneres, a la vall de Llémena (Gironès). El col·lectiu té compte propi al Facebook.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.