Reportatge

La recepta

Tàrtar de tonyina

EL MIMOLET presenta una varietat de tàrtar amb ous de salmó, alvocat i daus de gintònic

Es talla el tall de tonyina a la manera d'un bis­tec tàrtar clàssic. Un cop tallat, es posa en un bol i es xafa i bar­reja amb la salsa de soja, la culle­rada de vina­greta, la mos­tassa o el rave japonès fins que quedi una massa con­sis­tent. A l'hora d'empla­tar, pri­mer es posa una base de crema de lli­mona i, al damunt, es col·loca el tàrtar acom­pa­nyat d'ous de salmó –un gust que com­bina molt bé amb el salmó–, els daus d'alvo­cat i els gemi­nats. El plat es pot acom­pa­nyar d'uns daus de gintònic i es pot ser­vir amb tor­ra­de­tes, damunt de les quals es pot posar un xic de cada cosa i notar així la bar­reja de sabors.

Núria astorch

Recepta:
Mimolet. Pou Rodó, 12. Girona
INGREDIENTS:
110 g de tonyina picada, salsa de soja, tabasco, mostassa o rave japonès (al gust de cadascú), vinagreta, 1/4 d'alvocat, ous de salmó, germinats, crema lleugera de llimona i daus de gintònic.
Situat al barri vell de Girona. Va ser inaugurat el 2006 i el porten David Illa i Mar Hernàndez amb la idea de portar la cuina catalana més contemporània a aquest barri en plena efervescència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.