Societat

La Fènix Troiana obre les festes de Xelva amb un concert a l'antiga mesquita

Els actes culturals d'aquesta associació s'hi desenvoluparan fins a final d'agost

La Fènix Troiana, associació quasi centenària d'aquesta localitat de la comarca dels Serrans, ha programat per al que resta del mes d'agost i en especial durant les festes patronals de la vila, una sèrie d'actes culturals que faran de suport a les festes patronals de la localitat.

Ahir diumenge 18 d'agost va tenir lloc la inauguració d ela cinquena edició de “Chelv-ART” l'exposició de fotografies provinents dels quatre punts cardinals del planeta i que compta amb una ampla representació d'autors peninsulars, que podrà visitar-se cada vesprada als locals de l'antiga mesquita del raval fins al 31 d'agost.

L'acte va contar amb la participació del duo de violins “Alacorda” integrat per Pau Antoni López i Ignaci Lara, que van interpretar obres de Telemann, Maza, Dancla i Batók.

Per a dimecres 21 d'agost està previst la celebració de la quarta edició del Trofeu d'escacs vila de Xelva en col·laboració amb l'ajuntament d'aquesta localitat serrana i el diumenge 25 d'aquest mes, tindrà lloc al temple parroquial, un concert de violí i piano a c`parrec d'Ignasi Lara Romero i Elies Hostalrich Llopis que interpretaran obres de Bach, Reeves i Katxaturian, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.