Societat

La recepta

Ànec amb salsafins i peres

Al Restaurant Vilanova els productes del mercat de Salt i de les hortes del municipi són les estrelles de la cuina

Els pro­duc­tes del mer­cat de Salt i les hor­tes del muni­cipi, com els sal­sa­fins, són les estre­lles de la cuina del Res­tau­rant Vila­nova. Per pre­pa­rar l'ànec amb sal­sa­fins i peres, comen­cem nete­jant els sal­sa­fins, els enfa­ri­nem i els fre­gim. Els reser­vem. Tallem l'ànec i el fre­gim (enfa­ri­nat) en oli. El reser­vem. Les peres també les tallem i les enfa­ri­nem i les fre­gim. Les reser­vem. En aquest oli hi sofre­gim la ceba, el porro, la pas­ta­naga. Hi afe­gim la tomata. Hi posem l'ànec i dei­xem fer. Dei­xem coure segons sigui l'ànec. Hi afe­gim les peres i els sal­sa­fins, i aca­bem de fer amb un rajolí d'anís.

e. Car­rera

RECEPTA
Restaurant Vilanova Passeig Marquès de Camps, 51. 17190 Salt Tel. 972 233 026
INGREDIENTS:
Per a 6 persones necessitarem, 1 ànec, 6 peres, salsafins oli, sal, pastanaga, porro, api, ceba, tomata i un rajolí d'anís
Maria Lluïsa Torrent és la xef de cuina al Restaurant Vilanova, un negoci familiar dedicat a l'hostaleria des de fa més de 30 anys i que combina creativitat i cuina de mercat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.