Societat

Ball reivindicatiu a Elx contra la privatització del patrimoni públic

La plataforma “Elx No És Privatitza” (#ElxNoEsPrivatitza) manifesta la seua indignació per la privatització del patrimoni públic del municipi d'Elx amb un “Harlem Shake” que es difon per Internet

  • Alguns membres de la Plataforma a les portes del Registre Municipal. EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Imatges del ball denuncia.

El “Harlem Shake”, un fenomen d'Internet basat en un ball de moviments extravagants i exagerats, en aquesta ocasió s'ha filmat per cridar l'atenció sobre diverses reivindicacions relacionades amb la privatització d'espais públics que està duent a terme l'equip de Mercedes Alonso des del Ajuntament d'Elx.

Cartells com, per exemple, “No a la privatització dels espais públics”, “Institut Públic n.º 11: 6 anys en espera”, “Rehabilitem el Mercat Central. No a la demolició” o “El PP regala edifici públic a universitat catòlica”, posa de manifest algunes de les reivindicacions que la plataforma porta acumulant des del seu naixement a l'octubre de 2012.

La plataforma “Elx No Es Privatitza” es va tornar a reunir al costat de l'antic Palau de Justícia el dilluns 2 de setembre a les 20 hores per afrontar un nou “curs” de reivindicacions contra les privatitzacions per part del PP a l'Ajuntament d'Elx.

La pròxima reunió està prevista amb el mateix objectiu, per a dilluns 16 de setembre a les 20.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.