Societat

Gastronomia

Comencen les jornades del peix de palangre

Vuit res­tau­rants de Llança, tres de Colera i un de Port­bou ini­cien avui les dese­nes Jor­na­des Gas­tronòmiques del Peix de Palan­gre. Fins al 29 de setem­bre, aquests res­tau­rants ofe­ri­ran menús, d'entre 35 i 70 euros, que tin­dran com a ele­ments de base els pro­duc­tes del sec­tor pes­quer local. Joan Car­les Mora, regi­dor de Turisme de Llançà, i els cui­ners llançanencs van inau­gu­rar ofi­ci­al­ment ahir al paratge del Cas­te­llar les jor­na­des amb un tas­tet dels seus plats. Pel regi­dor de Turisme, amb l'inici de la desena edició les jor­na­des que­den con­so­li­da­des, i, jun­ta­ment amb les Jor­na­des de l'Esca­marlà (que se cele­bren al juny), refor­cen l'objec­tiu de deses­ta­ci­o­na­lit­zar l'atrac­tiu de Llançà. En les últi­mes edi­ci­ons s'han ser­vit uns mil menús en el marc d'aques­tes jor­na­des, que atra­uen, segons Mora, visi­tants majo­ritària­ment locals i de l'Estat espa­nyol, tot i que cada vegada hi ha més visi­tants de l'Estat francès. D'altra banda, aquest cap de set­mana, dies 7 i 8 de setem­bre, el pas­seig marítim de Llançà serà l'esce­nari de la pri­mera edició de Cat­beer, la fira de la cer­vesa arte­sana cata­lana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.