Societat

Detinguts 5 homes per robar el gasoil de camions aturats a l'AP-7

Els arrestats estan acusats d'un presumpte delicte de furt i han quedat en llibertat amb càrrecs

Actuaven a l'àrea de descans de l'autopista a l'Hospitalet de l'Infant i es calcula que van sostreure uns 1.700 litres de combustible

Els Mossos d'Esquadra han detingut a cinc homes acusats de robar fins a 1.700 litres de gasoil de quatre camions que estaven aparcats a l'àrea de descans de l'autopista AP-7 a L'Hospitalet de l'Infant (Tarragona). Els detinguts, tots de ells de nacionalitat romanesa i amb edats compreses entre els 20 i els 56 anys, estan acusats d'un presumpte delicte de furt i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els arrestats van ser sorpresos per una patrulla de trànsit que realitzava un control de transport quan circulaven la matinada del 17 de setembre amb dos camions plens del gasoil sostret per l'AP-7. La policia va ordenar que els dos vehicles pesats s'aturessin perquè no respectaven la distància de seguretat.

Segons ha informat en un comunicat la policia de la Generalitat, la patrulla va inspeccionar els vehicles perquè els seus ocupants desprenien una forta olor de gasoil. A l'interior, hi va localitzar un mecanisme de succió de combustible, entre d'altres instruments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.