Educació

Naix a Burjassot l'Escola de Pares i Mares

La iniciativa disposa del suport del Servei Psicopedagògic Municipal i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives

El Servei Psicopedagògic Municipal i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, han posat en marxa l'Escola de Pares i Mares, una iniciativa socioeducativa oberta amb què es pretén ajudar a les famílies en la tasca de criar i educar els fills amb integritat i eficàcia.

A fi de donar a conèixer aquesta iniciativa, s'ha previst una trobada de benvinguda per al dijous 17 d'octubre a les 18 hores al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, punt on s'hi desenvoluparan habitualment les sessions d'aquesta escola.

La proposta naix adreçada a les famílies de Burjassot amb fills amb edats entre els tres i els dotze anys que vulguen reflexionar i rebre coneixements, actituds i habilitats necessàries per a educar.

Així, els progenitors que decidisquen apuntar-se a l'escola de Pares de Burjassot, aprendran estratègies educatives i descobriran el clima de diàleg positiu amb els seus fills. També està prevista la divulgació de tècniques útils per a estimular la comunicació en el nucli familiar.

Aquesta escola de Pares i Mares disposarà de sessions d'hora i mitja de durada i tindran lloc durant els mesos de novembre, gener, març i juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.