Societat

Es preguntarà al Ministeri d'Interior sobre les pintades d'Alacant

Compromís condemna les noves pintades feixistes a Alacant i Elx i denuncia la pujada del grups extremistes

El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha explicat hui que des d'aquest col·lectiu condemnen les noves pintades feixistes aparegudes en diferents punts d'Alacant i Elx, pintades que se sumen a altres accions d'este tipus que han tingut lloc recentment a la ciutat i que entenen que han de ser investigades.

Bellido ha indicat que “aquestes pintades s'han portat a terme fins i tot contra un símbol tan destacat de la democràcia en la nostra ciutat, com és el monument en homenatge a les víctimes del bombardeig del Mercat Central el 25 de maig de 1938”.

En aquest sentit, el secretari local ha assenyalat que “com a conseqüència d'estos fets, des de Compromís per Alacant hem sol·licitat una reunió a la Subdelegació del Govern per denunciar esta aparició de grups feixistes a la ciutat i a la resta de l'àrea metropolitana d'Alacant i, al mateix temps, anem a registrar una pregunta al Congrés, a través del diputat Joan Baldoví, perquè el Ministeri de l'Interior informe de si és conscient de la seua presència”.

Per a la coalició política denunciant, són pintades que atempten contra el model de convivència i els valors democràtics i, en aquest sentit, entenen que “s'ha d'actuar contundentment davant estos casos”, ha conclòs Ignasi Bellido.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia