Societat

Restablerta la circulació de trens a la R1 entre Mataró i Arenys de Mar després d'un atropellament

Els combois acumulen retards que superen vint minuts

L'accident s'ha produït cap dos quarts de cinc de la tarda enter Mataró i Sant Andreu de Llavaneres

La circulació de trens de Rodalies de la línia R1 al tram entre Mataró i Arenys de Mar s'ha restablert aquest dimecres al vespre en els dos sentits de la marxa després que s'hagi hagut d'interrompre per un atropellament que s'ha produït cap a dos quarts de cinc d'aquesta tarda entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres, en sentit nord.

El servei acumula retards que superen els vint minuts i la normalització de la freqüència de pas dels combois serà progressiva, segons ha indicat la companyia ferroviària.

Els passatgers del tren implicat en l'atropellament han estat transbordats a un altre comboi fins a la seva destinació. Renfe ha disposat un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram interromput.

La companyia ferroviària ha indicat que els viatgers del tren que realitza el trajecte Maçanet 19:04 - l'Hospitalet 20:49 efectuen el tram entre Maçanet i Blanes per carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia