Societat

La neu obliga a circular amb cadenes en quatre carreteres del Pirineu

Fins a primera hora del matí, els equipaments han estat necessaris en una vintena de vies

La neu obliga a circular amb cadenes aquest dilluns al matí en quatre cadenes del Pirineu Oriental i Occidental, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Es tracta de la C-28, al Port de la Bonaigua entre la corba de Tonyon i el refugi d'Ares; la N-260, a Montferrer i Castellbó, cap a Sort i Adrall, i de Ribes de Freser a Toses; i la BV-4031, de Castellar de n'Hug a La Molina. Totes les afectacions són en els dos sentits de la circulació. A primera hora del matí, però, han estat fins a una vintena les vies afectades per la neu, entre les quals la C-13, de Sort a Esterri d'Àneu; la B-400, de Guardiola de Berguedà a Gòsol i la B-402, del mateix municipi a La Pobla de Lillet.

També s'ha hagut de circular amb equipaments a la C-147, d'Esterri d'Àneu a Alòs d'Isil; a la L-401, entre el Coll de Nargó a Coll de Jou; a la L-500, de Barruera al Balneari de Boí, i la L-504, de Llavorsí a Tavascan, la C-462, d'Artedó (Alt Urgell) a La Llosa del Cavall; i la L-510 de Tírvia a Àreu i la L-511, de Pas de Finestres a Coll de Nargó, entre d'altres. A més, a la N-230, de Vilaller i Vielha, a banda de circular amb cadenes, el pas per als camions ha estat restringit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia