Societat

Recullen firmes a Sant Hilari perquè dimiteixi el regidor de Governació

Dos membres del cos de vigilants l'acusen de perdonar multes, i l'alcalde diu que s'està estudiant el cas

Dos membres del cos de vigilants de Sant Hilari Sacalm estan recollint firmes per forçar la dimissió del regidor de Governació, Antoni Pastor (ERC). De moment han recollit més de 250 firmes, motivades, segons expliquen, pel fet que el regidor hauria perdonat multes a gent del seu entorn. Els dos promotors de la campanya són Montse García i Luis Ávila.

Montse García va explicar ahir que tenen el cas en mans d'advocats -presentaran una denúncia- i que Ávila està de baixa per assetjament laboral per part del regidor. Aquest diari no va poder localitzar ahir Antoni Pastor. Santaugini va dir que s'està estudiant el tema, i que, de moment, l'únic que hi ha “són acusacions sense proves”. A més, va assegurar que García i Ávila “han desatès les seves funcions”, sense especificar el perquè. Santaugini creu que part del malestar amb aquests dos vigilants ve de quan se'ls va prohibir que deixessin entrar gossos als cotxes del cos de vigilants. I és que els dos promotors de la campanya són membres de l'associació canina Gossos K9. “Anaven amb els gossos a vigilar en el cotxe, i no s'hi podia entrar de brut”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia