Societat

Nova cita amb la solidaritat en la Universitat d'Alacant

Se celebra la III Marató de Donació de Sang amb cinc punts d'extracció simultània

Els vestíbuls d'entrada a l'edifici de Rectorat i Serveis Generals, l'Aulari II -tant en la planta baixa com en la primera- i l'Aulari II –davant de les consergeries nord i sud- són els llocs triats per a instal·lar els punts d'extracció simultània de sang per a la III Marató de Donació. Organitzada per la Universitat d'Alacant i el Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de la Federació de Donants i el Compromís Social de Bancaixa, la marató se celebrarà el pròxim dimecres dia 14 de maig.

Les donacions, incloses en el Projecte d'Universitat Saludable, estan obertes a tota la comunitat universitària i podran realitzar-se des de les 9.30 a les 14 h i de 16 a 20.30 h. Per a ser donant de sang és requisit imprescindible tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir d'una salut normal. És necessari presentar el DNI o el carnet de donant. Després de l'extracció, el Centre de Transfusió d'Alacant convida als donants a esmorzar amb una beguda i un entrepà o peça de brioixeria, en les taules de recuperació instal·lades en cada punt d'extracció.

En l'última convocatòria, duta a terme el 30 d'octubre, 506 persones van acudir a donar-ne, 206 d'elles, per primera vegada.

La campanya comptarà amb el suport de l'alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut que han participat en els cursos de promotors de donació organitzats conjuntament pel Centre de Transfusió i la UA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia