Vallès Oriental

Una coca per a la ‘Remençada’

Tres pastisseries de Montornès s’han unit per crear el dolç

Les pastisseries Elena, Viñallonga i el Forn de la Bòbila, de Montornès del Vallès, s’han unit per elaborar la coca de la Remençada, en homenatge a l’espectacle musical d’aquest mateix títol que s’estrenarà el 7 de juny, en una iniciativa en què també hi ha participat l’Ajuntament.

Els tres establiments han elaborat una recepta pròpia i original a base d’una massa de brioix, fruits secs com l’ametlla, les nous i les panses, i un farciment de crema. “Volíem fer-ho amb nata i xocolata però vam desistir, perquè aquests ingredients no es trobaven l’any 1600”, explica Adrià Serra, de la pastisseria Viñallonga.

La coca es pot comprar els dimarts, divendres i dissabtes fins al 7 de juny, en què s’estrenarà l’espectacle, amb la participació d’uns 200 veïns. La Remençada s’ha concebut com un espectacle anual, igual que la presència de les coques a les pastisseries. La intenció és començar a vendre-la cada any un mes abans de la representació.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.