Educació

Una trentena de làmpades per il·luminar l'Hospici d'Olot

Són el resultat del treball dels alumnes de quart d'ESO d'educació visual i plàstica i dibuix de l'INS Montsacopa

Il·luminària és el títol genèric de l'exposició de les làmpades dels alumnes d'educació visual i plàstica i de dibuix de quart d'ESO de l'institut Montsacopa d'Olot al pati de l'Hospici, dirigits per Vicenç Masdemont. Són el resultat del treball en què han creat una idea de làmpada, l'han plasmat en un dibuix artístic i, després, en un de tècnic amb sistemes de representació. El pas final ha estat la construcció de la làmpada en qüestió i la creació d'un muntatge per a la seva exposició als claustres del pati de l'Hospici. En aquesta ocasió, el tema general és el neoplasticisme precursor de les avantguardes.

És el tercer any que aquest departament organitza aquesta exposició, amb la col·laboració del professor del departament de castellà Càndid Sempere. De fet, en només tres anys, ja s'ha convertit en una cita per a la ciutadania i, fins i tot, ha cridat l'atenció de les empreses especialitzades.

En aquest cas, la prestigiosa multinacional Estiluz, amb seus a Sant Joan de les Abadesses, l'Estat francès, Alemanya i els Estats Units. L'empresa ha volgut premiar les millors de les 30 làmpades que es poden veure a l'Hospici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia