Osona/Ripollès

Final del Matx d’Improvisació Teatral, dissabte a l’ETC de Vic

Aquesta nit se sabrà el guanyador de la 2a lliga de matx d’improvisació teatral a l’Espai ETC de Vic. A 2/4 de 10 s’iniciarà la final, que enfrontarà els Matx de lo Mismo, que formen membres de Canya que no és Conya i La Palangana,

Dissabte a la nit es coneixerà l’equip guanyador de la segona lliga de matx d’improvisació teatral que es fa a l’espai ETC de Vic. A partir de 2/4 de 10 s’iniciarà la final, que enfrontarà els Matx de lo Mismo, formats per membres dels grups Canya que no és Conya i La Palangana, als Deixuplines, que integren els Fificomsom, els joves de Ventall i Gallaret.

Cada equip està format per uns vuit membres que han disputat una lliga des de finals d’abril en què hi participaven tres grups més a banda dels finalistes: els Matxupitxus del Teatre Centre de Manlleu, els Matxos i Mamelles amb gent de Pierrot i El Triquet de Centelles i els Matxeros amb alumnes del Batxillerat Escènic de l’Escola d’Arts de Vic.

A diferència de la resta de partits, explica Jordi Arqués, membre d’Escènic i un dels impulsors del matx, en aquesta ocasió el jurat estarà format per un membre de cada equip.

A banda de la final de dissabte, diumenge a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc una gala especial, també a l’ETC, en què s’enfrontarà un equip format pel millor jugador de cada conjunt, els anomenats All Star, contra els Old Star, els veterans que aquest any no han competit.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia