Osona/Ripollès

900 persones han participat al cicle d'activitats del Castell de Montesquiu

Un Drum Circle amb Santi Carasona i un concert vermut amb la Big Band de Manlleu van tancar el cap de semana passat la programació de les activitats de primavera del castell de Montesquiu. En total hi han passat, entre tota l'oferta, més de 900 perso

Comunicat del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Ha estat una temporada en la qual més de 900 persones han participat de les activitats de marxa nòrdica, tallers de primavera, visites teatralitzades i aquesta activitat de tancament “música als jardins”.

El fi de temporada, que va tenir lloc el passat diumenge 13 de juliol, va començar amb un DrumCircle on tots els participants, situats en rotllana i amb un instrument de percussió, van donar forma a la música que dirigía Santi Carcasona des del mig del cercle.

Els participants van acabar tocant acompanyats de la Big Band de Manlleu que va continuar amb un concert de swing amenitzat amb vermut. A la tarda, la Semper Dowland Consort va oferir un concert de música antiga amb la veu de la soprano Maria Amblàs.

El conjunt va realitzar un repàs de peces del Renaixement, passant per la música hispànica, la italiana i la grega.

La programació de les activitats del Castell de Montesquiu és a càrrec del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura que té la gestió d'aquest equipament des de l'any 2011.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia