Ciència

Estudiants de Sociologia d'Alacant fan un estudi a Gàmbia

L'alumnat valora doblement positiva l'experiència realitzada a aquesta contrada africana

Un grup d'alumnes del darrer curs del grau de Sociologia de la Universitat d'Alacant, sota la direcció del professor Antoni Aledo, porten a terme una avaluació d'impacte social a Gàmbia.

Una experiència en què, la primera fase ha consistit en la recollida de dades i la realització d'enquestes i primeres entrevistes per a conèixer la comunitat on es pensa desenvolupar un projecte de Banca Mòbil com a instrument per a la reducció d e la pobresa.

Aquesta treball ha estat molt ben valorat per l'alumnat participant perquè, d'aquesta manera han aprés els passos que comporta una avaluació d'impacte social així com el procés metodològic que s'ha d'aplicar.

La realització del projecte ha consolidat les eines adquirides per l'alumnat participant i els ha possibilitat viure l'aplicació pràctica d ela disciplina sociològica des de la part teòrica i pràctica.

Els participants coincideixen en apuntar la bondat del programa per la connexió que suposa l'acostament a aquesta cultura així com la forma de vida dels habitants del Sahel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.